De passie voor gastvrijheid, eten en drinken staan centraal en dat beleeft u.

Wanneer u Boxtel vanuit zuidelijke richting binnen rijdt, dan verwelkomt Restaurant De Koetsier u direct. De ziel van het restaurant staat garant staat voor een heerlijke ambiance. De passie voor gastvrijheid, eten en drinken staan echt centraal en dat beleeft u. We serveren iedere twee weken een volledig nieuw verrassingsmenu met zoveel mogelijk verse en lokale producten. We houden er van onze gasten te blijven verrassen en onszelf steeds weer uit te dagen met nieuwe creaties. Hierbij gaan we steeds weer op zoek naar mooie, niet alledaagse wijnen. Daarnaast hebben wij een voorliefde voor patisserie en maken graag alles zoveel mogelijk zelf. Van onze broodjes bij binnenkomst tot de bonbons bij de koffie. Wij zijn 5 avonden geopend (dinsdag t/m zaterdag) voor diner en 3 dagen voor lunch (donderdag t/m zaterdag), maar u kunt bij ons ook terecht voor uw privé of zakelijke evenementen. Wij denken graag met u mee!

 
 
PCF_2572.jpg

Ayesta van Hoek


Chef-kok en eigenaar

Het koken zat Ayesta al vroeg in het bloed en het is dan ook niet zo verwonderlijk dat de stap naar horeca gemaakt ging worden. Na het afronden van haar opleiding en opgedane ervaring in alle lagen van de gastronomie, heeft Ayesta meegedaan aan Topchef tegen Sterrenchef. En ja, ze behaalde de finale! Een erg leuke ervaring die de ambitie om een eigen restaurant te starten alleen maar heeft versterkt. Ayesta kookt experimenteel en gewaagd, met zoveel mogelijk lokale producten die in het seizoen verkrijgbaar zijn. Een eigen signature, puur, eerlijk maar altijd verfijnd. Ayesta is helemaal thuis in de prachtige open keuken en geniet temeer met het zicht op haar gasten in het restaurant. 

 

Martijn Coenen
Gastheer, sommelier en eigenaar

Voor Martijn is het horeca avontuur begonnen waar het ook allemaal begint, de spoelkeuken. Handen uit de mouwen en door hard werken steeds een treetje hoger op de ladder. Na zijn horeca opleiding is Martijn zich meer en meer gaan verdiepen in de wereld van wijn. Een persoonlijke passie gecombineerd met gastronomisch vakmanschap maakt Martijn een kundige gastheer waarbij hij de gast altijd op nummer één zet. Ze verrassen met niet voor de hand liggende, maar ook betaalbare wijnen. Mooie wijn & spijs combinaties aanbieden en de gasten een heerlijke avond bezorgen, dat is waar Martijn het voor doet.  

 

FritsMagazine_LeuksteRestaurant.png

Leukste restaurant 2020
omgeving Eindhoven

Al in ons eerste jaar zijn we door lezers van FRITS gekozen tot één van de favoriete restaurants in de omgeving Eindhoven. Daar zijn we natuurlijk best een beetje trots op!